2010-02-17

Stel

Jag har varit stel och haft ont i muskler och senor ett tag. Det är nog all snön som tar på kroppen. Det är ju jobbigt att ta sig fram. Och man är ju inte 20 år längre. :(  Det var ju ett tag sedan som sagt.

Nu har jag provat lite olika strech och massagetekniker. Få se om det gör någon nytta. Annars skulle väl lite dripp dropp utomhus vara välgörande för kroppen.

NatureFootstep.com

9 kommentarer:

  1. Simning är det ända jag vet som är snällt mot muskler och senor. Du är ju van att simma, kanotist som du är.(+ Varma bad)

    Har du kollat upp badhuset någon gång? Där jag bodde förut var det ju jämt så mycket bråk och stölder så de fick ta till drastiska åtgärder. Själv gillar jag ju inte kloret.

    Vintern är så lååång denna gång.

    SvaraRadera
  2. jodå, jag har simmat med kanotisterna. :)

    SvaraRadera
  3. Jag gick Duveholm runt igår. Idag sitter jag hellre än står.

    SvaraRadera
  4. Drip droppar gör det inte. Nu snöar det igen.... Suck! Nog är man lite häpen att det kunde bli en sådan här vinter igen, efter alla år.

    Det är skönt att slippa stressa med tågen när det är så här.

    Idag har jag i alla fall njutit av en god middag = Raggmunk med fläsk och lingon. Yes!

    SvaraRadera
  5. BeBest, ja det är ju en bit att gå då. Jag använder ju cykeln på "transportsträckorna".

    Raggmunk låter ju gott Lil.:)

    SvaraRadera
  6. Dripp dropp kan du ju glömma på ett bra tag, är väl från näsan i så fall. ....och mycket mer snö lär det bli! Man blir ju ´varm´ när man hör ordet ´raggmunk´ iaf.. Det kommer att bli mycket skriverier om VÅRFLODEN när vintern är kommen långt in på våren. ....ha det trots allt!!
    Ingvar.

    SvaraRadera
  7. Inget dripp, dropp i sikte! Idag finns för övrigt inget sikte alls...snöstorm! Kramiz

    SvaraRadera
  8. Hur har ´vädergudarna´ tänkt sig att vi ska få en ´grön´ PÅSK??, som ju infaller tidigt i år?? Milda tider vad nysnö (ett slitet ord denna vinter) vi fått här nere. ...och ännu mer är på väg. I går tog jag en runda in i Jönköpings län, för att jäklas med min ångestladdade lekamen. Tog 6:45 timmar och sträckan drygt 5 mil. En knapp normalarbetsdag för de flesta. Du får väl skaffa snöskor för att komma ut i skogen. *ler
    Hälsar Ingvar.

    SvaraRadera
  9. Usch! Det var ju i alla fall tur att man fick gjort det man skulle ute igår. Idag ser man inte många utikring.

    Har gått igenom mina album utan att hitta det jag söker. Nu är det bara om filmerna finns kvar.

    Oj vad mycket kul vi haft med ungar och resor upptäckte jag i alla fall. Många sommar och badbilder var det i albumen!!!!!!

    SvaraRadera