2010-02-21

Melodiflopp

Tittar på reprisen av Melodifestivalen. Vilken flopp.

Elin Lanto som hade hyfsad låt och den i särklass bästa showen, gick inte ens vidare. Medan en trist  folklåtsvariant, m Timotej,  gick t globen.  Mitt andra val slogs också ut, Getty med Yeba. Bra trallvariant.
Sen gick Darin vidare. Bland balladerna var den bäst.

NatureFootstep.com

13 kommentarer:

 1. Var väl inte så imponerad av någon av låtarna. Darins var ju ok. Hårdrockgruppens sångerska sjunger ju jättebra, men låten var tråkig.

  Oj, oj. Flera snöoväder är tydligen på gång i veckan som kommer.

  SvaraRadera
 2. Jag råkade köpa Expressen och de skrev om hela genrepet. T.o.m. skämtet om ´glödlampan´ som var återgivet på en nästan helsida, var refererat. Så spontant är det!! Huvaligen så dåligt. Kristin och Måns måste väl ha betalat för att synas i TV, eller så har de lönebidrag från staten. Hon kunde väl ha långbyxor, så man slapp se spirorna. *ler En hel sida i DN-ekonomi hade ett reportage om mikrolån till 2 Thailändskor, som öppnat SUSHI CORNER i K-holm! Vågar ni er dit? ....och på tal om raggmunk, så gillar jag att röra ut lingonen med grädde! Snålvattnet rinner...
  Ingvar.

  SvaraRadera
 3. VÅREN är på väg!! Bara -21 grader nu kl. 0:430. Ingvar. Brrrrr!

  SvaraRadera
 4. Det vet man väl att alla skämt är inövade, men inte INLÄRDA. Varför tror du programledare har så många lappar i händerna. Allting står där. Håller med om att hennes ben inte är de snyggaste jag sett. Men det är ju modernt att visa damben. Dock inte herrbentydligen. Var är jämlikheten???

  Läser inte om nyheter. Men sushi äter jag inte i vilket fall som helst.

  SvaraRadera
 5. Åh, pappas raggmunk med lingonsylt och grädde... Namnam... =)

  SvaraRadera
 6. Hehe, tryckte för snabbt igen... Men det är jag som skriver! *s*

  SvaraRadera
 7. Jag gillade Timotejlåten ... glad sång.. Mina tjejer gick och sjöng på den hela dagen igår.. hahah ha det gott.=)

  SvaraRadera
 8. Det är verkligen en svår konst att vara íronisk´! *ler Jaja!
  Ingvar.

  SvaraRadera
 9. Nativiteten hos Vädergudarna är riktigt HÖG! Snön bara ´förökar´ sig. Nu har vi mer snö än mannaminnet sträcker sig. Huga!

  SvaraRadera
 10. *s*
  Kollar du något på OS?

  SvaraRadera
 11. OS? Vad är det??

  Skämt åsido, nej jag kollar inte på det. Har aldrig varit intresserad av att titta på sporter. Mycket roligare att göra själv. Det man kan alltså, som att paddla och cykla.

  SvaraRadera
 12. Har alltid älskat sport, både att utöva det tills jag inte kunde längre och att titta på när andra utövar olika sporter. Har ett väldigt brett sportintresse. Nuförtiden blir det ju endast att titta på...

  SvaraRadera
 13. Nej inte mycket OS för mig heller. Har sett så mycket förut, så nu har jag tröttnat. Dom bara åker och åker ock åker.....Ibland hoppar dem också, he, he... Curlingen har jag sett lite. Det är rätt kul för då borstar dem ju i stället.

  Är just nu glad att jag inte sitter på "Ersättningsbussen" som åkte förbi för en stund sedan.

  Idag har det varit lite drip-drop. = LITE!

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography