2010-02-06

Ingen Let´s Dance

Ikväll har jag inte tittat på Le´s Dance. Tänkte ta och kika på reprisen imorgon istället. Då blir det ju heldag framför dumburken. Melodifestivalen börjar ju imorgon. Det blir bra, då har man ju lite nytt att klaga på.

Fast, skämt åsido, det brukar ju vara rätt trevligt. Har inte kollat vem som ska vara "reseledare" men det märks väl.

Idag återkom kylan och frosten. Det gick att cykla igen efter allt snöfall. Men det är tji att ta sig in i skogen. Man drunknar i snö. :(

NatureFootstep.com

6 kommentarer:

 1. Lets Dance var bra som vanligt. Det är ju inte så många rena underhållningsprogram nu för tiden. Konstigt, när vi har så många artister. Någon av dem kunde väl ha en show och bjuda in sina kompisar.
  TV-kanalerna tycker ju att man skall titta på film varenda helg, vilket blir i tristaste laget eftersom de är så långa nu för tiden. Hoppar över dem. Det blir nog bra med schlagern då.

  Här utanför börjar snöhögarna bli lite väl höga och nu börjar de se smutsiga ut också. Man hinner nog sucka mycket innan denna vinter är slut, även om det är lite kul att se, att det kunde bli så här mycket snö igen. Snön står ju över knäna. Hoppas folk utnyttjar detta och åker skidor m.m. Har dock inte sett en pulka ens.
  Stackars alla människor som måste åka tåg och buss varenda dag. Det är ju snärjigt.

  SvaraRadera
 2. Regeringen får väl lägga ´skatt´ på snöandet, så kanske vi slipper den varan. Inatt såg jag istappar som var drygt 3½ meter långa. Vi har inte samma TV-smak, så för min del är TV-utbudet magert. Gillar inte den svenska s.k. TV-underhållningen. Det är ju mest bara reality program, som är billiga att producera. Råkade höra några låtar som ska vara med i morgon,så det får vara. Är ju mest ett "hypat" Idol. Ha en trevlig musikafton därute ändå. Ingvar.

  SvaraRadera
 3. jag tycker det är trevligt med Melodifestivalen. Inte så mycket för tävling och låtar egentligen. Men det är enda gången på året man får se vilka artister vi har här i sverige. Utan att behöva kryssplaner eller annat nonses.

  SvaraRadera
 4. Min hästblogg är mer en träningsdagbok och den andra en vanlig dagbok....hur tråkigt som helst ha, ha, ha....jaså, det är melodifestival...kanske ska bada nu då så kan jag bänka mig lite senare....

  SvaraRadera
 5. Det blev lets dance i går kväll och det kommer att bli melodifestival i kväll så vi portionerar ut det lite.

  SvaraRadera
 6. Ikväll tittar jag på skidåkning! DEt är också en pseudohändelse men den intresserar mig mer än ESC. :-D

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography