2010-02-25

Solen finns fortfarande

Tänkte bara visa att solen faktiskt finns. I alla fall igår. Tyckte den här grinden var fin. Med tanke på vinter-OS och allt, nog får man vintersporta varenda dag för att komma ut överhuvudtaget. Var är tv-kamerorna?  :)

NatureFootstep.com

8 kommentarer:

 1. Just nu hittade solen en glipa i molntäcket och lyser in hos mig. Utanför jobbar en traktor med att få bort snö tills nästa dos kommer men solskenet har lite värme. Jag har sett att det lyckas smälta snön om det får tillfälle.
  :O)

  SvaraRadera
 2. Bevakningskamerorna ska vara synliga, annars fixar du ju det mycket bra själv. Var i Vimmerby och köpte en ny dator och handlade på mig en del på bokrean. Så nu klarar jag den lååånga snösmältningsperioden! Puh! Med hjälp av solen blir dagarna både ljusare och längre och motar sakta bort mörkret. ....ha det så gott om ni kommer åt några solstrålar. Ingvar.

  SvaraRadera
 3. Jo, grinden är mycket fin.

  Just nu så har det nog hamnat "blötsnö" på den. Då blir det nog bilskottning som blir en av dagens jobb. Första riktiga blötsnön dennna vinter.

  Nu blir det kaffe och sova igen .......

  SvaraRadera
 4. All snön på fönsterblecken försvann inatt. Skönt att det är töväder idag. Man kan redan som sagt se att lite av snön sjunker.

  Ny dator Ingvar. Då har du jobb ett tag med att få igång den. Kan ju vara stökigt.

  Bokrean har jag inte tänkt på ännu.
  Vi har bara en bokhandel som inte har så mycket böcker.

  SvaraRadera
 5. här verkar inte kommit mer snö än i alla fall.
  Och ny dator...grattis då. Då kanske jag får se dig på min fotoblogg snart. :)

  SvaraRadera
 6. Töväder och blött, så jag tog tillfället i akt och har lagt upp Janets/Hannas gamla dockskåp på hemsidan/avd dockskåp, ifall du vill kolla. Skrev lite historia också.

  Det blev rätt så bra tycker jag själv, om man tänker på den sämre kvaliteten på korten.

  SvaraRadera
 7. BLIDVÄDER! Ett fräscht ord den här säsongen! Den tunga snön på träden är borta nu i det kraftiga diset! Ja, nya datorn får jag nog begära lite hjälp av ´dotra´ min, om det j--klas. *ler På tal om OS, så ser jag sporten som ren underhållning. Och uppskattar bra idrottsprestationer från vem det vara månde. Jag brukar själv bli sugen att ge mig ut, när jag suttit några timmar. Nästa söndag startar ett 8 dagars etapplopp på cykel: Paris-Nice. R. Vacchi som kommenterar ger dessutom en fullödig information om kyrkor, slott och historiska händelser. En riktig reseguide. Hoppas ni ursäktar UTVIKNINGEN!*fniss Ingvar.

  SvaraRadera
 8. Vi har inte sett solen så mycket denna vinter men mycket snö har vi haft!

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography