2010-03-27

Nu är det väl SOMMAR .....

.... tid   i alla fall :)

Glöm inte ställa om :)
NatureFootstep.com

8 kommentarer:

 1. Ja, vi skulle kanske ändra sommartid till ´Earth hour´, och återgå till paraffinljusen?? Var ute under ombytet, så det blev 1 h. längre promenad än vanligt. *ler Mobbning har ju alltid funnits, bara mer uppmärksammat genom media, tack och lov. Var nöjet ligger är väl inte utrett ordentligt? Vi hade en överfurir, som vi mobbade och kallade honom för Ékorren bl.a.. På en uppställning på ´luckan´, så kom det in en ekorre genom fönstret och for runt överallt. Vi skrattade så han fick ingen ordning på oss under hela förmidagen. Och han fattade aldrig varför. Ha det så bra hälsar Ingvar.

  SvaraRadera
 2. Sommar ja, var ute i solskenet nästan 6 timmar. Passade på att ta det första vinterbadet i Gnöttlern. Isen har lämnat land, men det hade blivit 3-4 mm. nyis under natten. Fick skärsår på benen av de skarpa iskanterna! *ler ....och kallt var det, men soltorkningen satt fint. Såg sångsvanar, daggmaskar och ludna larver som vågat sig ut. Bara en sådan sak. Önskar Glad Påsk från ett snöfritt Hultsfred. Ingvar.

  SvaraRadera
 3. jag brukar paddla när det fortfarande är is, men bada.......nä. Hoppas du hade plåster med dig.

  Glad Påsk själv :)

  SvaraRadera
 4. Nja, jag använder aldrig plåster. Tidigt i vintras ramlade jag baklänges på en stig och slog i bakhuvudet på en sten, och fick ett sår påca. 15 cm. diameter. Det blödde ordenligt. Men plåster: icke, hade ju inte rakat huvudet innan. Det kunde gått illa, var lite vimmelkantig ett bra tag. Sådant som kan hända i ´oländig´ terräng. Det blir nog ett par ´bruna´ goda ägg på påskafton, det var hemskt länge sedan. Ingvar.

  SvaraRadera
 5. Ja men usch så mycket snö vi har ännu.. sol och vår en är välkommen nu..=)

  SvaraRadera
 6. Ja men usch så mycket snö vi har ännu.. sol och vår en är välkommen nu..=)

  SvaraRadera
 7. 1:a April i dag, och det är inget skämt förutom allt annat!!
  Ha det så bra, och ´sovra´ bland nyheterna. ...och Sannof gav verkligen uttryck åt den stränga vintern *ler Ingvar.

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography