2010-04-01

Glad Påsk

Utanför mitt fönster

NatureFootstep.com

7 kommentarer:

 1. Glad påsk till dig också :-)

  SvaraRadera
 2. Glad Påsk du med.

  Någon sådan häxa har jag inte! Får nog vara en själv. Skönt att temperaturen ute är hyfsad, även om solen försvann för en stund sedan.

  SvaraRadera
 3. Är du på väg till Blåkulla, eller? Fint flygväder iaf.! Påskfjädrarna är utslagna, när inget annat är det. Fast i leksaksaffären hade hon blåsippor, sedan 1 vecka. En stor del av hembygsparken står under vatten efter snösmältningen. På BBC visade de en ´driver´(golfslag) där golfbollen hamnade rakt ner i en svart sopsäck! Mästerligt. Fast vad det säger om golf vet jag inte? Trevlig fortsättning på Påsken. Ingvar.

  SvaraRadera
 4. ....´städsegrön´ är bland de vackraste orden enligt min åsikt. Nu har jag rakat hela huvudet, så jag kan sätta på plåster om behov uppstår. Påskdagen började med frost, men när solen kom upp blev det alla tiders under min 5-timmars promenad. Är vårtrött i dubbel bemärkelse. ...ha det! Ingvar.

  SvaraRadera
 5. Glad påsk! *kram*

  SvaraRadera
 6. I går hade jag riktigt trevligt!

  Idag har det verkligen varit riktig vår. Har varit ute på 2 st promenader. Nu ikväll har jag letat nytt promenadstråk. Tror jag hittat ett skapligt. Det var skönt.

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography