2010-04-30

På väg till Camargue

Nu äntligen händer det som jag väntat på de sista månaderna. Och mycket förberedelser har det blivit. Ikväll ger jag mig av till Arlanda Flygplats för vidare befordran till Camargue i södra Frankrike. Som tonåring var jag fascinerad av området med alla vilda hästar. Nu hoppas jag få se både hästarna och en hel del fåglar då det är en fågelskådarresa. Just nu är det mulet ute, men jag hoppas på bättre när jag kommer ner.


Jag tog en kort promenad i morse. Jag åker söderut, andra har nyss kommit norrut.
Lövsångare
NatureFootstep.com

8 kommentarer:

 1. Det blir säkert trevligt och spännande. Åskmolnet är ju tydligen nästan borta nu, så flygen går ordentligt.

  Idag på morgonen, gick musikkåren förbi här utanför och spelade. Det var nog mer folk i kåren än de som gick följe. Folk verkar ha kommit av sig med första Maj-evenemangen.......

  SvaraRadera
 2. Kul att se en Lövsångare, som man ser så sällan trots att det är vår vanligaste fågel. Ha det så trevligt bland hästar och fåglar. Förr i värlsen samlades byborna till en fest på 1:a Maj och tågade runt och inspekterade/lagade staket och gärdesgårdar! ....men sedan ´snodde´ arbetarrörelsen den dagen. ...liksom ´kristenheten´ snodde Midvinterbloten för att fira ett nyfött SOMMARBARN. Inget är beständigt. Ingvar.

  SvaraRadera
 3. En liten tanke: "våren är ett flyktigt tillstånd"! (Egen fatabur) Ingvar.

  SvaraRadera
 4. Gratulerar på namnsdagen! *kramis* ♥ =)

  SvaraRadera
 5. Dags att ändra mig: Våren är ett regnigt tillstånd. Klockan 5 i morse var det något som harklade sig i skogen några gånger innan den ´kokooade´ tjusigt. ...göken alltså! Och blåbärsblommorna har tittat fram. Ingvar.

  SvaraRadera
 6. ....och idag kom sädesärlan! Göken fanns några hundra meter hemifrån. Ingvar.

  SvaraRadera
 7. och jag har också kommit hemflygande :)

  SvaraRadera
 8. berätta mer om Camargue.....Vi vill också åka dit....mest för att se hästar som springer i vattnet....men det är väl arrangerat eller?

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography