2010-03-01

Melodifestivalen

Egentligen tror jag att det är låtarnas "tråkinghetsfaktor" som stör. Alla sjunger likadant. Arret är av dagens  standardtyp. Inga överraskningar där. Klädsel och dansare verkar mest vara till för att man ska tro att låten är häftigare än den är för det är sällan de passar ihop.

Jag läntade t.o.m efter Nordman, som jag egentligen inte gillar. Men han är annorlunda. T.o.m ballader dras upp i falsett så det låter som om de ska riva taket. Finns det ingen ny Pontare?? Det skulle jag vilja se.

Idiot, som Marie gillade, nä. När jag lyssnar på musik vill jag bli glad och nöjd, inte bli kallad idiot, även om han sjön om sig själv. Jag antar att rebellen i mig har gett upp.

NatureFootstep.com

4 kommentarer:

 1. Håller med. Kände mig uttråkad när programmet gick. Kan vara att man sett för många tävlingar också.
  Det som är kul är ju i alla fall, att få se lite artister som man inte sett förut.
  Fast när folk sjunger som de i Noll diciplin, framstår de som korkade för mig. Tycker inte det är riktig punk.

  I morse skrapade de bort modden på trottoarerna här, men nu är de täckta av kramsnö igen...... Blir bara värre och värre.

  Fast i Frankrike m. m. var det full styrka på detta oväder som kallas Xynthia och många människor dog. Nu är det inte så särskilt starkt.

  SvaraRadera
 2. Jag skrev ju förut att det är punkROCK.

  SvaraRadera
 3. Melodifestivalen säger nog en del om svenskarnas musiksmak. ´Du är min man´ med Helen Sjöholm låg 278 veckor på svensktoppen, drygt 5 år! Sedan IDOL startade, så har det gått utför med svensk musik. Inga personligheter längre. Inte ens Peter Jöback har någon vidare sångröst, för att inte tala om Darin m.m.. På ESC-finalerna får vi iaf. höra annorlunda musik. Vi är ju med i EU, så SR borde skrota avtalet med STIM om den höga andelen svensk musik i radio-TV. Högst 10% borde det vara. Har sett 2 program och INGEN låt är bättre än någon av mina ca 10.000 låttitlar. Tacka vet jag CD-biblioteket mitt. Ingvar.

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography