nog är det kallt alltid. När jag skulle ta in jukskinkan för att vända den var hela kastullen frusen. Trots alla salt i vattnet. Men nu är den tinad. :)
Jag har också min Julskinka på saltning i kylen. Kokar den på Juldagen eftersom jag inte skall fira jul i mitt hem. Hemsaltad är ändå godast för oss lantissläkter. Tur att man kan "köpa" leverkorv som smakar som farmors. Yes!
Haha, ja just ja, du rimmar din själv! =) Min ligger i kylen och väntar på att få komma in i ugnen imorgon eftermiddag... ;P
SvaraRaderajag ska också koka min imorgon :)
SvaraRaderaJag har också min Julskinka på saltning i kylen. Kokar den på Juldagen eftersom jag inte skall fira jul i mitt hem. Hemsaltad är ändå godast för oss lantissläkter.
SvaraRaderaTur att man kan "köpa" leverkorv som smakar som farmors. Yes!
ja, det är bra :)
SvaraRaderaFasen, jag glömde leverkorven i år igen... Nåja, GOD JUL iaf! =D
SvaraRadera