2011-07-02

Klibb klibb

Risk för åska står det på SMHI. Kraftig sådan. :(  Men här är det bara klibbigt. Känner mig som om någon hällt sirap på mig utan att det smakar gott. :(

NatureFootstep.com

11 kommentarer:

 1. Ja det är jätteläskigt med 27 grader inne.... Man kan ju knappt gå ut heller!

  SvaraRadera
 2. Jag cyklade bort till Silverdagen i kväll, och gick lite nya vägar. ...och jag håller med. Det var en ´kladdig´ historia. Men det var häftigt att cykla hem vid 2-snåret alldeles ensam på vägen. Lite medvind så det gick undan rätt bra. Ha det fortsatt bra under söndagen!

  SvaraRadera
 3. Yes! Nu har jag fått ned temeraturen inne till 24,6 grader. Puh!

  SvaraRadera
 4. ja, det känns lite bättre idag. :)

  SvaraRadera
 5. Jag vet inte om ´rötmånaden´har börjat än, men det känns så! Jag såg en Kaja med mörkbruna vingpennor. Först trodde jag att det var något ljusfenomen, men icke. De andra var ´normala´!

  SvaraRadera
 6. Nu kan du på min Blogg, skåda dockskåpsgrejerna du gjort till mig, om du vill. Ha, ha.....

  SvaraRadera
 7. Var ute på nya marker hela kvällen och en bit in på natten. Såg en Iller skynda över en väg. Och många hundra Orkidéer : Jungfru Marie Nycklar och det var den 3:e för året. ...och naturens skafferi börjar bli välfyllt.

  SvaraRadera
 8. Uppgifterna kommer från Prisjakt, som har listat de mest populära produkterna just nu på sin sajt. När det gäller mobiler är Galaxy S2klar etta. Den har hyllats av kritikerna, bland annat för sin enorma skärm på 4,27 tum. Sajten Bildochljud.se skrev bland annat i våras att telefonen hade ännu mer imponerande specifikationer än sin föregångare Galaxy S. Och betyget blev: ”Bästa Andriod-mobilen på marknaden just nu”.
  På andra plats på Prisjakts tio-i-topp-listan hamnar Apples Iphone 4 följd av HTC Sensasion. Med sin dubbelkäring processor och åtta megapixelkamera har den sistnämnda modellen tidigare kallats ”Iphone-dödaren”.
  Och betyget blev: ”Bästa Andriod-mobilen på marknaden just nu”.

  Tio populäraste mobilerna just nu
  1. Samsung GT-i9100 Galaxy S II
  2. Apple iPhone 4 16GB
  3. HTC Sensation
  4. Sony Ericsson Xperia Neo
  5. ZTE Blade
  6. Sony Ericsson Xperia Arc
  7. Samsung GT-S5570 Galaxy Mini
  8. Sony Ericsson Xperia X8
  9. HTC Wildfire S
  10. Motorola Defy

  SvaraRadera
 9. Det är från Aftonbladet......

  SvaraRadera
 10. huga, det är rena soppan att försöka begripa nåt. .(

  SvaraRadera
 11. Ja, ska man försöka ta reda på vad som är bäst och billigast, så hinner det nog komma ut många nya modeller, under tiden man gör det. Känns bra att det jag har fungerar rätt bra! Jag har ju gott om TID hur som helst. Ha en bra vecka, och rötmånaden börjar visst i fruntimmersveckan. Köpte en trevlig väggalmanacka för 2012, som har mycket uppgifter från Bondepraktikan för de flesta dagar. Hittade den i bokhandeln, så den kanske finns där uppe också?

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography