2011-07-16

Vad är det för värld.....

.....vi lever i?

Bröststympning!
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/broststympning-ska-skydda-mot-valdtakt_6320490.svd


NatureFootstep.com

10 kommentarer:

 1. Man blir ju chockad! Igen ende på sådant här tydligen. Flickorna/kvinnorna råkar alltid illa ut, men åt pojkarna/männen görs det ingenting! Horribelt!

  SvaraRadera
 2. nä, de där stackars tjejerna blir våldtagna av männen och stympade av kvinnorna. :( Det är så grymt.

  SvaraRadera
 3. Ja, nog har världen blivit knepig numera. Men jag läste om en fru, som drogade maken ... och skar av hans snopp. Sedan malde hon ner den i en köttkvarn i stället för att auktionera ut den på nätet! Fast hon kanske inte hann tänka på det? Men maken kanske fick vad han förtjänade? Ha det ... trots allt.

  SvaraRadera
 4. troligen hade han förtjänat det!

  SvaraRadera
 5. Fy vad otäckt, men ingenting förvånar mig mera.....
  Här förstorar kvinnorna sina bröst....världen är uppochner!

  SvaraRadera
 6. Ja, de låg visst i skilsmässa och fick ett, som jag tycker, väldigt hårt straff. USA ... var annars?

  SvaraRadera
 7. I år ska de göra en stor undersökning av allt som rör sveriges dagfjärilar. En stor mastodontbok har kommit ut. Du kan se klippet i gomorron sverige måndag. Var ute i busken hela kvällen. Några koltrastar blev lite irriterade på mig, och plötsligt dök en ner mot mig. Samtidigt som den skrek rakt in i örat, så kände jag vingen mot örat. Himmel vad skraj jag blev. Vildsvinen är betydligt fredligare. *ler Tänkte på ONOFF och SIBA. De slog ju ut massor av småhandlare när de drog igång. En tankeställare månne?

  SvaraRadera
 8. Ang. ONOFF, så gick utvecklingen väldigt långsamt. Ena ägaren började ju importera elektronik innan han ens hade ett företag. Firman hette något annat från början. Sedan är det ju lite kul med svenska företag!

  MediaMarkt säljer ju under sina inköpspriser för att dom "kan" och har tydligen pengar åtkomliga från annat håll. De vill säkert sno hela marknaden och sedan höja priserna igen!

  SvaraRadera
 9. överfallen av koltrastar? Jaja. Fast lite lustigt. Deras ungar borde väl vara flygga nu. Så de borde inte va så aggresiva.

  SvaraRadera
 10. ONOFF går i konkurs nu. Priskriget har skördat sitt första offer...

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography