2011-06-23

Så mycket godis


Visst är försommaren härlig med allt gott som kommer. Det ena efter det andra. Det här hittade jag häromdagen. :)

Får önska alla en
Trevlig Midsommar.
NatureFootstep.com

11 kommentarer:

  1. Detsamma! :-)

    Steffe

    SvaraRadera
  2. Ja, kära nå´n : snålvattnet rinner. Var ute i kväll och plockade lite Kantareller, så det är något att se fram emot. Såg också våra Ringduvor efter flera år. De hade en bred vit halsring, så vitt jag kunde bedöma. Fast under näbben kunde jag inte se. Det var iaf. inga fläckar!
    Jag önskar dig detsamma!

    SvaraRadera
  3. kan du inte försöka få en bild på dom? Skulle vara kul att se.

    SvaraRadera
  4. Jag har aldrig med mig någon kamera när jag är ute, för jag brukar gå så långt hemifrån. Jag har ju bott här i 27 år, så allting känns gamalt och vant Men jag ska försöka komma ihåg att leta upp dem särskilt. De är ju inte så långt borta.

    SvaraRadera
  5. Mycket godis är det! Åt kantareller i Taco Tubs härom dagen. Mums!

    SvaraRadera
  6. Har sett så mycket Nattvioler (Orkid+éer)på alla möjliga ställen. På en väldigt liten äng så fanns det Hundra-tals. Vi fick en enorm åskskur på em. tillsammans med stormvindar. Hade balkongdörren öppen lite grand, och det fanns regndroppar ända längst in i vardagsrummet ..ca 6 meter som blåst in. Jösses!

    SvaraRadera
  7. Jag cyklade t.o.r. till Vimmerby i det strålande vädret för att handla bl.a. en inspelningsbar DVD. En himla bra sak är backspegeln, så att man ser vad som finns bakom mig. Har för mig att pappa också hade en sådan? Funderade på om det inte är färre fjärilar än normalt? Fast det kanske är inbillning?

    SvaraRadera
  8. Jag har en backspegel på min ena cykel. Jättebra. :)

    Inspeln.bar DVD är jättebra utom i ett fall. Om man satt den på inspelning och det blir strömavbrott förlorar man allt på skivan. I alla fall på den jag har. Så ha inget viktigt i DVD-spelaren om inte skivan är blockerad.

    SvaraRadera
  9. Jag har en sådan med hårddisk, så det är lugnt. Inget försvinner, utom den aktuella inspelningen förstås. Orienterare som jag är, så hittade jag inte ut från Vimmerby till en början. Trots att jag hade solen som riktmärke, bara en så´n sak! *ler

    SvaraRadera
  10. Ibland när jag byter kanal, så går det inte att undvika att hamna i ett matprogram. Jag undrar bara vem som diskar upp efter dem??

    SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography