2011-05-15

melodifestivalen

Trea!
Han kom trea. Jag tyckte han var bra. Men det var nog bra att Erik kom trea. Det blir dyrt med en produktion om han vunnit.

Ingvar skrev lite i förra inlägget om detta med svaga låtar.
Själv tycker jag faktiskt det var rätt hyfsade låtar. Svaga, visst! Men det var nog bara en jag rynkade på näsan åt. Struthattarna var det. Men det jag reagerat på var att många bidrag inte verkar seriösa. Det är mycket cirkus över det hela. Och mycket gammalmodigt. Modell 50-tal fast med "modern" teknisk scenshow.

Och visst är det kul att så många bidrag faktiskt kommit till med svensk hjälp. Fast då undrar man ju varför vi bara tycks ha ca 5 låstskrivare i vårt festivl-utbud. 

Jaa, ha en bra vecka. :)
NatureFootstep.com

8 kommentarer:

 1. Håller med dig. Det var bra spridning på de olika sorters låtarna, så det kändes inte lika anfått som förut...

  Många lät faktiskt riktigt bra.

  Fast när jag hörde en låt med Cat Stevens på radion i morse, så föredrar jag nog låtar från förr som inte är festivallåtar. De hade en annan slag identitet och alla lät inte så lika varandra. Nu låter ju allt så lika. Det är nog inte så konstigt att dessa gamla låtar fortfarande är populära till och med bland ungdomar.....

  SvaraRadera
 2. Hur skulle det se ut om alla hade samma musiksmak? Då skulle det bara finnas ett fåtal. Håller med Lil och med just Cat Stevens köpte jag nyss en samlings-CD. ESC var ju tänkt som en melodi/sångtävling, men med den allt mer spekulativa s.k. ´koreografin´ så handlar det allt mer om krass ekonomisk vinst för de tävlande. Är ju mer som en ´hypad´ Idol-tävling. Fram för att ESC enbart sänds i RADIO, så man slipper sådant trams. Vad vore Popular utan glasburen?? Bara för att det ska skrivas och få uppmärksamhet. Ser man det BARA som ren undeehållning, så är det ju helt OK! På tal om radio, så lyssnar jag aldrig på den ....fast det tänkte jag inte på! *fniss

  SvaraRadera
 3. Bli smal med kaffe, med extra mycket vatten och ditten och datten...! Undrar om man inte snart kan gömma sig bakom de ´vandrande pinnarna´??

  SvaraRadera
 4. Jag tyckte också at det var ett bra startfält i år

  SvaraRadera
 5. Jag har ´Restless legs´ (myrkrypningar) i benen och det gör att jag måste ta långa promenader varje dygn. Går över/kring olika hyggen, och de lämnar ju halva träd åt fåglarna. Men jag minns inte om jag någonsin sett någon fågel på dem. Har det gjorts någon undersökning hur utfallet blivit av det tro?? Vet du något om det? Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 6. Har du sett Barkborrefällorna, de där svarta ´tavlorna´ i skogarna? Idag såg jag en Geting ramla ner i bottnen. Hmmmm!

  SvaraRadera
 7. Nej, någon sådan fälla har jag inte sett. Men jag går inte så mycket i skogen längre. Den bästa skogen här har förvandlats till lekplats för galningar. :( Och de andra skogarna är mest bara ris i.

  Men på Fågelbloggen har jag ju ett par trädkrypare. :) som har bo i en avbruten stam.

  SvaraRadera
 8. Det är ju sorgligt att naturen förstörs. Ibland kan man se stora plastpåsar med skräp långt inne i skogen. Måste väl vara ett himla ´extraarbete, eller? För övrigt så har vi varierande fina skogar. Trädkryparen är en fascinerande fågel. Vi har några vid vårt vattentorn, så jag ska kolla dina.

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography