2011-08-08

Middag med Johanna

Snart ska jag iväg till Södertälje för en sista middag med Johanna. Om en vecka åker hon till Honolulu för att studera till Marinbiolog. Jag kommer att sakna henne, men hoppas kunna resa dit och hälsa på någon gång.

Jag önskar hene Lycka till.

NatureFootstep.com

11 kommentarer:

  1. Ja, nu börjar det verkligen sjunka in att hon skall resa sin väg. Känns deppigt! Fast man är ju ändå glad för hennes skull!

    SvaraRadera
  2. MarinBiolog! Ja, vad jag förstår så har de excellenta utbildningar där borta. Och jag skrev till Marie för några månader sedan, att du nog inte kunde hålla dig borta därifrån. Blir väl 2 ´fåglar´ i en smäll i så fall, eller? Årstiden till ära : ska ni äta Havskräftor, apropå marina miljöer? Hoppas hon kommer att trivas där!

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. det kan tänkas att man åker dit. :)

    SvaraRadera
  5. I trädgårdarna växer bl.a. Tistelbollar, ljusblå höga blommor. Humlorna är speciellt förtjusta i dem, och normalt kan man se 4-6 st. på samma blomma. Men i år inga alls, och bara ett fåtal bin och man kan undra varför. Tycker att det är färre insekter över huvud taget här nere. T.o.m myggen är försvunna. Har du gjort samma iakttagelse?

    SvaraRadera
  6. Ja, i princip. Utom för myggen, de är nog fler än vanligt. Kanske dina har flugit hit. :(
    Och jag tycker de humlor som finns är små.

    SvaraRadera
  7. Ja, vi har ju så väldigt olika natur omkring oss. Här nere är det mest gran och en del tall med lite lövinslag. Så artrikedomen är begränsad vad det gäller det mesta. Svampmarker existerar inte, som exempel. I morse såg jag Lundkovall eller Natt och Dag. Den var grymt vacker i blått och gult. Var första gången jag såg den. Trevlig helgmiddag var ni nu ska inmundiga den.

    SvaraRadera
  8. I gryningen gled en bilist upp vid sidan, och undrade vart jag var på väg. Hade tänkt gå en runda i skogen, men det avrådde han mig ifrån trots min reflexväst. Bockjakten (Rådjur) började då, och strax efter hörde jag de första skotten. Annars var det lugnt, och några Ringduvor har jag inte sett något mera! Jaja.

    SvaraRadera
  9. Ja. jakttider är inget kul. För ett par år sedan råkade jag ut för ett gräsands jaktlag. Det var inget roligt att cykla mitt i deras "skjutbana". :(

    SvaraRadera
  10. En hagelsvärm i ändan ... roligare kan man ju ha! *fniss

    SvaraRadera
  11. Om jag kunde besöka någon i Honolulu skulle jag göra det.....tänk att få resa till Hawaii!

    SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography