2010-12-01

Fy sjutton....

... -17 alltså! Hur i hela friden kan det vara så kallt nu? Får alla utom vi "Global warming"?
Fast norra USA och Kanada har samma elände. Även om eländet stundtals är rätt vackert.

Fast idag ska jag nog utnyttja eländet för att frosta av min frys.

NatureFootstep.com

7 kommentarer:

 1. När jag steg upp var det 20 grader svinkallt här. Tänkte att jag absolut inte går ut då. Fast nu har det sjunkit till 10 grader.

  Kanske går jag ut ooch försöker få tag i lite tomatjuice och grönkål.

  Vet inte om jag ätit grönkål någon gång. Sökte på nätet och det var massor som tydligen tycker det är jättegott, om man kokar den i grönsaksbuljong eller skinkspad.? Nyttigt är det i alla fall......

  SvaraRadera
 2. Frosta av Frysen!?! Den var bra! *fniss Vi har haft en ´gnistrande´ solig och kall dag. Det var så ljust att snöblindheten inte var långt borta. Har de inte grönkål till julen i sydvästra Sverige?? Det är nog gott, så även Rödkål.

  SvaraRadera
 3. ja, frysen GÅR i alla fall att frosta av.

  SvaraRadera
 4. Så, du har iaf. varmt i köket!? I sommarvärmen försökte jag få svalka från från en öppen frys. Men det resulterade bara i att luften kondenserade och rann ut på köksgolvet, bara så du vet. *ler

  SvaraRadera
 5. *fnissar*

  SvaraRadera
 6. Que frio deve estar fazendo por aqui, enquanto por aqui a gente arde de calor! Enquanto você pensa como vai sair de casa com tanta neve, nós pensamos em nos proteger do sol escaldante que faz por aqui! São as diferentes condições climáticas por todos os cantos da Terra!

  SvaraRadera
 7. Kan inte Spanska?, men jag tror jag fattar innebörden från Miriam. I natt fick vi underkylt regn på de redan isiga vägarna + nysnö därtill. Säkert en ´munter´ historia för trafikanterna. Här nere kör de lugnt och försiktigt, men några promenader på vägarna vågar jag mig inte på längre. Ta det försiktigt i den myckna snön.

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography