2010-01-29

vad gör dom?

Igår på min vanliga promenad såg jag det. Folk som skottade snö. Vid varje villa var skottarna igång. På alla gator körde snöröjningen och på promenadvägarna likaså. Fast med mindre maskiner.

Idag kunde man gå fritt på alla vägar men i skogen går det inte. Och nu såg jag att det ska bli mer snö i helgen.

Tack vare BeBest så vet jag nu att Agneta åkte ut. Lite synd. Varför behåller folk de som är urusla? På sätt och vis är det synd att folk får ringa in. Fast de vill väl ha in pengarna. Något annat kan det väl inte vara.

Suss gott!

NatureFootstep.com

7 kommentarer:

 1. Lets Dance var jättebra idag. Håller med om att det är synd att inte de sämsta åker ut först. Det var ju i alla fall 3 stycken av de andra som borde åkt ut först...

  Visst har vi fått en enastående vinter om man gillar snö. Den har ju inte ens blivit så där läskigt smutsig. Fast det börjar nu kännas som om man är insnöad. Åker ju inte skidor. Tänk när allt skall smälta bort sedan. Oj, oj...

  SvaraRadera
 2. Agneta kanske är för vanlig i tevesammanhang. De mindre vanliga ansiktena gör folk mera nyfikna och därmed mera sympatiskt inställda och förlåtande.
  Min favorit låg väldigt skrynkligt till men klarade sig förmodligen mera på ungdomlig charm än lyckat dansnummer.

  SvaraRadera
 3. Jag såg att Dagens Nyheter INTE hade något om Let´s Dance, men du fick ju reda på det ändå. *ler Det blev trots allt en ´vandring´ på nästan 4 timmar i går. Kom på att all den tjocka snömodden följde med snöplogningen. Så det var riktigt fint. Det har bara varit någon vinter på 80-talet med mer snö, förutom -85 då flyttbilen körde fast i en snödriva på gården. Fick vänta på att en traktor skulle dra loss den, innan vi kunde börja lasta ur!
  Ingvar.

  SvaraRadera
 4. Det kom inte jag ihåg! Men nu när du säger det så ringer det en liiiten klocka i huvudet... hehe

  SvaraRadera
 5. Den sista tiden har jag börjat sova 12-13 h. per dygn. Jag kanske skulle leta upp en björn som sovkompis?? Dygnet förskjuts hela tiden, när jag sover bort ålderdomen. Fullmåne och bistra 18 minusgrader. Värmeböljan lär vänta på sig. Fast från absoluta nollpunkten, så är det ju plusgrader. Hadet..... Ingvar.

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography