2012-05-01

Popmusik till latindans

En sak som irriterar eller stör mig med Let´s Dance är att de kör moderna poplåtar till latino danser. Det passar ju inte. De kör dansen, klädvalet och uppförandet enl de latinska värderingarna. Men sen kör de poplåtar och det passar ju inte. "hettan" och det sensuella i de latinska danserna finns ju inte i poplåtar.

Snacka om att missa poängen.  :(

NatureFootstep.com

4 kommentarer:

 1. Konstigt kan man tycka. Det finns ju en hel uppsjö med latinmusik att välja på.........

  SvaraRadera
 2. Jag varken ser eller hör programmet. Glimtar har jag ju sett, och ser man till de olika koreografiska? inslagen, så är det väl inte fel med moderna musikvarianter? Operor bearbetas ju på olika sätt. Om det äär bra eller dåligt ...? Min absoluta favorit bland Brasilianska sångerskor är : Astrud Gilberto, som sjungit mede storheter som Stan Getz bl.a.. Hon sjunger Samba m.m. i jazzversioner och det blir det bara bättre av. Inte att förgömma en svensk favorit : Sylvia Vrethammar! Hoppas veckan blir bra!

  SvaraRadera
 3. Hej Ingvar. Nu blir du väl glad när jag säger att du måste kolla på "Så Mycket Bättre", kommande program.

  Bland annat skall Sylvia Vrethammar tydligen vara med. Plus ett par andra gamla rävar som Pugh Rogefeldt och Magnus Uggla.

  Det var länge sedan jag såg Sylvia.framträda, men hon har nog mest sina konserter i Tyskland m.m.

  SvaraRadera
 4. Har noterat det. Jag har alltid gillat henne, så jag vred till namnet till Vresiga Sylthammar! Jag vet inte ens om det var roligt! *ler Vad gäller Astrud Gilberto så var det hon som lanserade bland mycket annat : The Girl from Ipanema. Maken Joao skrev mycket grannlåt! Trevlig ´långhelg´!

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography