2012-05-25

Bättre utbud.....

.... idag. Det var väl bra. Jag började misströsta på kvliteten hos div yrkesfolk. Och Loreen gick ju vidare i alla fall. Nu blir det ju lite spånnande på lördag.


NatureFootstep.com

12 kommentarer:

 1. Hoppas det går bra för Loreen, men man vet ju aldrig. Det var ett himla tröttsamt gapande på en del av sångarna.

  Let´s Dance förvandlades ju till ett barnprogram med en fnittrande tjej och en yngling som sålt sin ända.
  Tydligen till ett gott "ända-mål", men man blev lite trött på den fåniga hysterin!

  Sämsta programserien hitills tycker jag ....

  Fast jag gillade att Marcus gjorde så stora framsteg på slutet.

  SvaraRadera
 2. Loreen är tydligen så första handstippad att de slutat vadslagningen. Ja, nåt sånt.

  SvaraRadera
 3. Sverige styr och ställer så mycket i Melodifestivalen, så sådana där tips om favoritskap ska man nog ta med en näve salt. Hollands melodi var klart bäst av alla låtar, och så åkte de ut. Loreens låt är verkligen risig, med en taskig Synth och Trummaskin och Norge likadant! Hon verkade ha varit vid Dalälven och tränat bland alla Stick/attackmygg. Turkiet var näst bäst och Babusjkorna förstås. Fast folk brukar ju inte tycka som jag!! *ler Portugals Fadainspirerade låt var också fin. Kan ju bli spännande trots allt! Trevlig föreställning ikväll!

  SvaraRadera
 4. Alla håller ju på med att tippa vem som ska vinna. Det ingår väl i systemet. Men att de stoppar vadslagning, om det nu var sant, är väl en rätt stor grej. Folk gillar ju vadslagning o spel. Själv håller jag nog på de gamla damerna, man blir så glad av dom.

  Jag tyckte nog att Loreens framträdande var för ljust. Hade de inte mörkare scen i Globen?

  SvaraRadera
 5. Jättekul för Loreen att hon vann! Det var ett strålande framträdande fullt av liv och rörelse. Fantastiskt!

  Många av de andra låtarna lät plötsligt bättre än förut också?!

  SvaraRadera
 6. ja, det gjorde de. Låtarna alltså. Fast jag begriper inte att Norge fick så dåligt. Jag tyckte de var bra.

  Allihop såg ju rätt chockade ut. Trots att Loreen var högst förhandstippad. :)

  SvaraRadera
 7. Bättre utbud? Ja, 9 av bidragen var ju skrivna av svenskar, så ESC är en svensk lekstuga! ... och så får man ringa max 20 ggr. från samma telefon! Huvva, vilken soppa! Allt som skrivits, vadslagning m.m. talade till Loréens fördel, men låten blir inte bättre för det. Fast den är ju lite trallvänlig, förstås! Återgå till ursprungsidén att bidragen skulla visa ländernas musikaliska egenart. När 9 bidrag är svenska så blir ju tävlingen tämligen utslätad och konformistisk. Loréen med sina uttalade åsikter, borde överhuvudtaget inte uppträtt i diktaturens Azerbadjan! Så där, nu känns det lättare tills nästa år! *fniss

  SvaraRadera
 8. jag gillar Loreens låt.

  Att återgå till ursprungsideén är idag en omöjlighet. De flesta länder är utslätade till något sorts internationell soppa. Det är sällsynt numera att kunna höra vilket land en låt kommer ifrån.

  SvaraRadera
 9. Låten är ju OK, men arrangemanget med Synth och Trummaskin är inget vidare. De olika ländernas Idol-vinnare kunde ju göra upp i en Europeisk final i stället för ESC? Svenskarna bidrar till den internationella soppan i allt för hög grad. Tänk om vi skulle be någon från Azerbadjan att skriva vårt nästa tävlingsbidrag! *fniss

  SvaraRadera
 10. Jag tycker det var toppenbra och det är skönt med arrangemang som inte överröstar artisten. Jag vill kunna höra den som sjunger. Kompet kommer i andra hand. Instumentalmusik man kan ju höra i andra former.

  Själv gillar jag mycket när pianister och gitarrister är huvudartister. T.ex Neil Young m.fl.m.fl. På hans skivor är musiken viktigast även om han också sjunger.

  SvaraRadera
 11. Jag lyssnar mycket på Afrikansk musik, som jag tycker är musikaliskt väldigt bra. De har aldrig några trummaskiner och dylikt. Vad vore ABBA utan Tommy ´Slim´ Borgudd? Jag kommer ofta på mig att sjunga Loréens låt, nästan lite skrämmand! *fnitter Hon är visst eftersökt i hela Europa, så man får hoppas att hon klarar av allt utan ´skavanker´. Hoppas hon har en bra Agent!

  SvaraRadera
 12. Ha, ha. en riktig slagdänga då....

  Jag hoppas också att Loreen klarar av allt. Känns som den första artisten på länge, som verkar "riktigt" naturlig och trevlig, förutom att hon är rasande duktig.

  Håller förresten med om att det det inte känns rätt, att en del länder köper in låtar från ett annat land än sitt eget.......

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography