2011-04-07

hu vad det blåser....

... i trä´a idag!

Ja fy, idag blir det nog bara en kort promenad, utan kamera.
Även om det finns något att plåta så blåser det för hårt. Det blir bara rörelseoskärpa då. Fast...det kan ju också vara fint ibland. :)

Blås inte bort!

NatureFootstep.com

11 kommentarer:

 1. Jag blåste inte bort så det var ju så farligt som man befarade.

  Skönt att de hann sopa bort det värsta av sanden igår, så man slapp få den på sig. Undrar varför de bara tog ens sidan av gatan här utanför!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. "Inte" så farligt och "ena" sidan skall det vara.

  SvaraRadera
 4. Lil: det kanske blåste in på dina fingrar också? Ja, hatt hade jag inte, den saknar hakband. Kanske skulle ta fram nål och tråd?? Undrar om sanden ´blåste´ över till andra sidan, eller?

  SvaraRadera
 5. Att jag skulle få se en liten Skogsödla på en liten skogsväg mitt i natten, ...det var verkligen oväntat. Vinbergssnäckor + en Grävling därtill. Vi har visst fått tillskott av Ugglor glädjande nog. Har hört 7 st. på olika håll senaste veckan. ...eller är det parningstider, kanske? Ha en bra vecka nu när det är vindstilla. *ler

  SvaraRadera
 6. ...och Grodorna spelar upp riktig orkestermusik i skogarna. Låter rätt roligt!

  SvaraRadera
 7. På tal om Tranor: Såg ett program från England där de visade hus. I trädgården fanns det flera stora skulpturer av fåglar som skulle skrämma bort tranorna som åt upp fiskarna i fiskdammen. Ha, ha.....

  SvaraRadera
 8. haha, riktigt kul.

  Jagsåg också en liten ödla, tyvärr dock bara bakre delen, hur det nu kan komma sig. :)

  SvaraRadera
 9. Ja, ödlor har ju den egenheten att lämna kvar sin bakdel vid fara. Fast du var väl inte så skrämmande ändå? ...och Tranor går väl bra, så länge det inte är ´Tomtar´!?

  SvaraRadera
 10. Fotsteg i Rabatten : Är det ett fall för polisen månne? Jag grunnade på namnet på den där ´Roadside Hawk´. Är den LAT och lever på nyligen överkörda småvilt, eller? Har rensat bort all ´generande´ hårväxt ovan axlarna, så nu får jag väl ta på mig hatten! ... och ha det så bra.

  SvaraRadera
 11. ingen aning om hur den fått sitt namn. Men många rovisar sitter just vid vägar. Letar väl påkörda småfåglar kanske.

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography