2011-04-16

Bästa kören......

..............åkte ut.
Så nu behöver jag ju inte titta längre. Lisa M var den enda som verkligen jobbade med körsång.
Men vad glad jag blev när Joacim Cans inte ville "ge bort" sin bästa låt. Istället gav han den näst bästa, We will rock you till Gabriel. Starkt gjort!

NatureFootstep.com

5 kommentarer:

 1. Hugaligen!! Vilken stor humla det kom in just nu. Måste hjälpa den ut. Ingenting jag kollar på, men körsång kan ju vara tjusigt. Köpte nyligen en fin inspelning av ´Misa Criolla` med Mercedes Sosa. Ypperligt. Annars är jag för gammal för mat, bygga om, inredning, lekprogram och reality-TV överhuvudtaget. Sedan är det inte mycket kvar! *ler En gång i tiden trodde man att TV-programmen skulle UTVECKLAS, särskilt med HD-TV och allt. Jaja.

  SvaraRadera
 2. Nu har jag sett programmet. Har tröttnat lite kan jag säga. Tycker fortfarande att Cans och hans kör sitter kvar i minnet. Den var nog bäst!

  Alla verkar i alla fall ha kul. Det är ju viktigt här i livet!

  SvaraRadera
 3. Apropå ´reflexer´ och ögonblicksbilder. Ögonblick är väl mänsklighetens största bristvara, eller? Bäst att passa på för de har en benägenhet att försvinna fort som tanken. Humlan är ute i det fina vädret nu.

  SvaraRadera
 4. ja. Cans var och fortfarande den bästa.

  Ögonblick, Jag vet inte om det är en bristvara, det kommer ju hela tiden nya. :) Det ligger ju i sakens natur att man inte kan ta vara på dom.

  SvaraRadera
 5. Ja, det gäller att vara uppmärksam och ta vara på dem. Med alla människor inräknade, så finns det ju många miljarder ögonblick. Min psykiska ´ohälsa´ gör att jag plågas av värme, så det var ett elände att ta mig ner till centrum. Er andra är ju bara att gratulera. ... ha det!

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography