2011-03-15

Katastrofer

De pratar om katastrofen i Japan på radion. Har kollat lite om det. Ett otroligt stort område.

Man börjar ju undra...är det kanske dags att sätta ihop ett katastrofpaket och gömma i hallen? Eller ha i väskan. Med alla kontonr och data man behöver på papper. De viktigase fotona. Lite medicin och plåster.

För det är väl inte så...ATT DET HÄNDER INTE MIG???  Eller??


NatureFootstep.com

Labels: , , , , , , , , ,

9 kommentarer:

  1. Ja, man kan ju inte veta! Man borde nog vara beredd med sådant som man vill bevara, man kan ju råka ut för Vanligare katastrofer än så!

    Det är så fruktansvärt det som händer i Japan. Inte nog med vågorna som var minst lika höga som husen utanför här, som spolade bort flera städer. Nu är det ännu mer problem med kärnkraftverken! Riktigt otäckt! Stora hjälpinsater behövs!

    Finns inte många drömländer kvar att vilja flytta till!

    SvaraRadera
  2. Ja, den ´levande´ planeten har fått en extra dimension senaste åren. Fast under mänsklighetens tillvaro, så envisas vi hela tiden med att bosätta oss på minst sagt utsatta platser. Det är som om vi söker katastrofer, eller? Plockar man ihop ett katastrofpaket, så kommer man säkert inte åt det i villervallan! Jaja. Tråkigt iaf. att det får så stora konsekvenser.
    Jag var ute och gick hela eftermiddagen och fick se ett gäng Tranor som gick och betade. En bonde hade köpt ny brevlåda, så här nere finns det inga katastrofer.

    SvaraRadera
  3. En liten bäck rinner ut i Hulingen, där det är isfritt några meter. På iskanten stod 2 Gråhägrar och spanade ner i vattnet. Första gången jag sett några, så det var riktigt trevligt. Hoppas veckändan blir bra!

    SvaraRadera
  4. Jag har sett tre st den här veckan. Kolla på Fågelbloggen, det ligger en bild där. :)

    SvaraRadera
  5. Ha, ha... kolla även måltiden den försett sig med!

    SvaraRadera
  6. Ska bli. Vad kul, jag såg dem idag också. + Grågäss, 3 Orrar, snömyggor, Lospår och en brun hårig larv som gick på vägen. *ler Har du/ni sett fullmånen som är sååå stor just nu, när den är som närmast jorden på ca 20 år. Rätt häftigt! Veckan ser ut att bli varm, så njut ordentligt.

    SvaraRadera
  7. Jag missade tyvärr månen. Det var molnigt här.

    Skulle titta på en installation på torget som någon mystisk individ gjort, men den var snopet nog borttagen när jag kom dit. De kanske bara ville ha en bild i tidningen på kul......?

    SvaraRadera
  8. Hej! Om man funderar ett varv till, så kanske ´tomheten´ var just installationen, eller? Annars brukar det mest vara löjliga påhitt. Den bästa installationen är väl när småbarn somnar bland leksakerna? Hörde och såg den där Ugglan i natt. Antagligen hade den tagit ett byte, för hoandet var mera som skrik just då. Tycker det är rätt häftigt på nätterna, för en del fåglar är ju aktiva även om de mest bara hörs. Ha det ...!

    SvaraRadera
  9. lite senare kommer ju alla nattsångare så då får du gå ut och lyssna på kvittret. :)

    SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography