2010-11-16

Lurad

Tänkte skriva ett inlägg med rubriken "Regnet det bara öser ner". Det hade ju gällt de föregående dagarna, men nu luras det och solen tänker skina en stund. :)

Så jag tänker göra ett sista försök att fånga örnar på bild. På marken! Förhoppningsvis.
NatureFootstep.com

9 kommentarer:

  1. Haha, ja solsken är ju mycket bättre än regn! Hoppas du får en bild av en örn på marknivå. Vore ju kul! =)
    Kramisar!!! ♥

    SvaraRadera
  2. några örnar såg jag, men inte på marken. Men jag förstår dom. Jag gick ner och kollade. Bara torra ben och gammal hud låg där. Inget att äta. :(

    SvaraRadera
  3. Ja, man kan ju inte få allt. Du kan väl bjuda dem på julskinkan till jul, eller ska du ha den själv?

    SvaraRadera
  4. Ja, i går var det ju häpnadsväckande nog fint väder, men nu är det ju jättedimmigt och mulet igen. Hoppas du fick ta en örnbild.

    Nu har det ju varit ett mord här i staden igen. Undrar hur man tänker när man har ihjäl sin dotter? Tycker sådana brott är en stor skam.......

    SvaraRadera
  5. ALLT vad gäller mord och grymheter av alla slag är en stor skam för mänskligheten. Ingen av oss skulle behöva befatta oss med det. I någon form.

    SvaraRadera
  6. Det har du rätt i.....

    Verkar inte som vädret lättar. Trädet utanför är alldeles vitt av frost idag.

    SvaraRadera
  7. Ja, man hör om och ser ond bråd död väldigt ofta nu för tiden. Kan väl inta bara på ökad mediebevakning. Sorgligt är det iaf.. Farbror Frost gör täta besök i novembermörkret.

    SvaraRadera
  8. Det verkar som om ´folk´ glömt bort 5:e budet : Du skall icke dräpa! Men fortsättningen på det talas det inte heller om :.. nämligen, ...dina grannar i hembyn/-orten. Annars var det ju OK, vilket den våldsamma och krigiska Bibeln vittnar om. ..och ja, jag har läst hela. Den påverkade iaf. på inget sätt min agnostiska livssyn, snarare tvärtom. Puuuh!

    SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography