2010-10-24

lång vinter

Det ser ut att bli en lång vinter i år. Det trillar ner mer snöblask nu. Kan igen stoppa eländet?

Min dator har ju larvat sig. Det finns poster på NF Photo om det. Datorn har fått spatt.
Idag funkar det i alla fall hyfsat. Så glad är jag för det.


NatureFootstep.com

11 kommentarer:

  1. Här har det regnat nästan ett dygn, så snön är borta. Västanvindar är väl det bästa botemedlet? ... och det är fortfarande 2 månader till jul, så vintern kan bli låååång.

    SvaraRadera
  2. Här har det regnat nästan ett dygn, så snön är borta. Västanvindar är väl det bästa botemedlet? ... och det är fortfarande 2 månader till jul, så vintern kan bli låååång.

    SvaraRadera
  3. Hoppsan, det var tydligt att du skulle läsa det här noggrant. *ler

    SvaraRadera
  4. här har kommit lite blötsnö idag också :(

    SvaraRadera
  5. Det har nog snöat över hela landet men det ligger nog bara kvar uppåt. Syrran fick stå och sopa av 2 decimeter från bilen igår. ;)
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Ok, kanske överdrev liiiite... Såg bara en bild där syrran sopar bilen men det är lätt 10-15 cm i alla fall! hihi

    SvaraRadera
  7. Tänkte på halkan. Jag har ju orienteringsskor med långa ståldubbar + en sko som heter ICE-BUG med kortare järndubbar. Men om de är så bra att köra med vete fåglarna. Annars finns det väl bra lättpåtagna halkskydd numera, eller?

    SvaraRadera
  8. En ( ), Benoit Mandelbrot har avlidit. Han med ´Fraktalerna´, som var en häftig matematisk upplevelse!!

    SvaraRadera
  9. Jo, om du inte har halkskydd så titta in på Sportaffären. Jag har också in hel ´sula´ med dubbar, som man tar på som en bottin/galosch. Sitter kanonbra, eler de kanske har skor med dubbar. Fast damstorlek?? Byta om kan du ju göra i bilen. Huvudsaken du står stadigt när du spanar mot skyn. Det kan ju vara lömskt med snö på isfläckar också.
    Jag såg en undersökning, som jämförde skogslevande småfåglar med de som lever i eller nära stadsbelysning. De senare börjar kvittra ca 1 timme tidigare, och Blåmeshonorna är långt mer otrogna mot sin ´trofasta´? partner! Men då uppstår frågan: Vem/vilka är de otrogna med?? *ler ...och frosthalka i natt. Ta det försiktigt.

    SvaraRadera
  10. Jag ska köpa sådana där dubbar som man drar på utanpå sin egen sko, finns på ICA Maxi. Kommer ju vara ute och röra på mig mycket mer denna vinter...

    SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography