2010-09-27

resor o rullator

Det har varit rätt intressant att kika igenom de där pensionärstidningarna. Förutom att de var späckade med valartiklar så handlade varannan annons om rullatorer, eller rollatorer. Stavningen var visst inte enhetlig.

I alla fall var det ju inte särskilt upplyftande att genast få reda på att man behöver en sådan. Och att man behöver en massa piller för samtliga delar av kroppskräller man släpar runt på.

Men........sedan upptäckte jag att pensionärer är ett resande släckte. För den andra halvan av annonserna, eller kanske tredjedelen, var om långtidsresor söderut på vintern.

Man får ta sin rullator och sina piller till Spanien då. :)

NatureFootstep.com

5 kommentarer:

  1. Det blir mycket ´bagage´att släpa på! Pillren kanske du kan skicka 1 vecka i förtid, om vikten blir för stor för flyget?

    SvaraRadera
  2. fniss, den var bra. Det kanske behövs.

    SvaraRadera
  3. ....eller det kanske finns hyrrullatorer på flygplatsen, ung. som hyrbil?

    SvaraRadera
  4. Hm... de verkar inte vara gjorda för långa personer. Tur att man är kort......

    Såg en tant som var så lång att hon körde rullatorn med fingertopparna. Den var ställd i högsta läge. Verkade som om hon inte kunde böja ryggen. Hm...

    SvaraRadera
  5. De kanske blir instabila, om handtagen är för långa? Annars får hon väl sätta på en backspegel, sätta sig baklänges på sitsen och sparka sig fram. Nåja! Är man inte kutryggig, så blir man. Det ska "böjas" i tid: Det som krokigt ska bli, som bonden sade till den lata drängen.

    SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography