2010-09-25

blogspot eller explorer?

Är det Blogger eller Explorer som strular? De sista två veckorna är det problem när man ska logga in och när man ska kommentera. Tjänsten fungerar inte och så. Man blir utslängd mer än "vanligt".

Blogger har ju ändrat en del i hantering av bilder och i layouten. Förmodligen ligger väl problemet där.

Om det inte var ett sådant jobb skull man kanske byta "hem". :(

NatureFootstep.com

7 kommentarer:

 1. Jo, när man skall skicka en kommentar så har man länge fått göra det två gånger = fylla i sitt lösenord två gånger. Det är lite konstigt tycker jag. Kopiera och klistra in har inte heller fungerat på sistone. Vet ej om det är min nya dator eller blogspot?

  PS. Kör just nu en skiva på min gamla CD-SPELARE som jag spelat in med TAPE EXPRESS. Det var så´, att man "inte" kan använda CD-RW skivor om de skall spelas i vanliga musikanläggningar. (Stod faktiskt i min urgamla Compaq-handbok som jag letat fram).

  SvaraRadera
 2. Det fungerar precis som Lilsdolls beskriver. Det är därför jag använder "Anonymous", det är enklare och man slipper lösenorden. Fast ofta får man ändå trycka 2 ggr. på `Publicera kommentaren`. Så det är nog Bloggen som inte fungerar perfekt. Ingvar.

  SvaraRadera
 3. Det här är något som börjat på sistone. Blogger har uppdaterat en del och sen dess strular det. I går fick jag fylla i allt 3 gånger för att servicen var unavailabe. Sedan blir jag inte inloggad heller ibland. Lite irriterande.
  Ingvar:
  Vad gäller anonym så kan du lika gärna bara fylla i namn under Namn/URL. Det är där jag ibland skriver NF. De gånger när systemet inte vill ha mig inloggad :( Men det är ju som man vill. Det är egentligen bara du som använder Anonym så jag vet vem det är.

  SvaraRadera
 4. Aha! Man lär sig alltid något nytt på nätet. Kul med alla som delar med sig av sina kunskaper. Tranorna övar formationsflygning, och det går iget vidare i år heller. Men de verkar klara sig ändå.

  SvaraRadera
 5. Ha! Det fungerar! Tackar och bugar. ...och ha en bra vecka, även om ruskvädret fortsätter.

  SvaraRadera
 6. Längre tillbaks fick jag ofta logga in efter varje gång jag låtit datorn vara i vänteläge men nu fungerar ”kom ihåg mig” äntligen som det ska.
  Även kommentarsfunktionen fungerar men däremot tror jag inte längre på Analytics. Jag har uppenbart fler besökare på min blogger blogg än 2 totalt.

  Jag använder Safari eller Firefox.

  SvaraRadera
 7. Jag har inte haft några problem...
  Jag kör dock inte med explorer utan med Firefox.

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography