2012-04-14

Mobbad eller???

Tyckte nog att Tony blev mobbad efter fotbojan igår. Som domare fick han knappt uttala sig alls. Är han kvar till nästa säsong?

Sedan tyckte jag nog att fel dam åkte ut. Folk röstade på missödet istf dansen. :(

NatureFootstep.com

4 kommentarer:

 1. Gör inget om Tony lugnar ned sig lite... :)

  Så länge de bästa är kvar så tycker jag inte det gjör så mycket vem som åker ut. Det är ju ett underhållningsprogram, så folk röstar nog på de som de vill se mest av. Tror inte så många känner till så mycket om Helena heller, så det kan vara därför hon åkte..... Jag t.ex. vet inte en enda låt som hon sjungit?

  SvaraRadera
 2. hon vann ju schlagerfestivalen åt Grekland och har varit med i den svenska också. Hon spelades mycket under ett par år. Det kommer till o med jag ihåg.

  SvaraRadera
 3. My Number One kom jag ihåg när jag kollade på Wikipedia. Totalt förträngt.

  Också totalt förträngt att det var hon som tolkade Saades Popular i årets Festival?! Tror inte ens jag uppfattade att det var hon......

  Annars har hon tydligen inte jobbat så mycket här, som utomlands.
  I Grekland är hon tydligen en jättestor artist!

  SvaraRadera
 4. Som det ser ut nu går väl Hysens pojken ohotad fram till vinst. Ingen av de övriga vekar ha utvecklingspotentialen att komma ikapp honom.

  Nu väntar jag på att han Schenkenberg ska snubbla ur. Han kan rent av falla ifrån innan hon Henemark åker men de två ligger dansmässigt sämst till tillsammans med lilljäntan. Det måste vara sympatiröster som hållit de två första av dessa tre kvar såhär långt.

  När de försvunnit är det väl som det ser ut idag han radiopratarn som har bästa förutsättningarna men jag tror inte det räcker för honom.

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography