2011-01-16

Man tager vad man haver......

......... sa Kajsa Varg. Men hallå!!!


Jag såg den här barnvagnen med en pulka på för ett par dagar sedan. Och nog blev jag förbryllad när jag såg vad "draglinan" på pulkan var.


En telefon- eller data kabel!!


Så långt har vårt samhälle gått. Vi har inga snören eller liknande hemma så vi tar vad vi har till pulkan. Och vad har vi?? Jo sladdar till förb-e. Nå, det kom ju till användning i alla fall.


NatureFootstep.com

13 kommentarer:

 1. Ja, nog är det så! Det är ju inte särskilt klokt med tanke på vad kablar innehåller. Tänk om ungen får tag på den och börjar tugga ): . Nåväl, kablar är ju i alla fall starka och går inte av så lätt....

  SvaraRadera
 2. Ja mycket sladdar blir det....och damm!

  SvaraRadera
 3. haha, nog är det dammsamlare alltid. :)

  Ungarna kan nog lika gärna tugga på dom innomhus som på pulkan.

  SvaraRadera
 4. Det finns "rör" man kan samla ihop och gömma sladdarna i, då blir det lite mer lättstädat också. ;)

  SvaraRadera
 5. Nu är jag tillbaka med TRÅDLÖST bredband! Fungerar visst bra. Telia håller ju på att dra in nya TV-kanaler och bredband, så de "kastade" ut Tele2. Blir det någon vår/sommar utan regn, så kan jag skriva dagbok i naturen. *ler
  Ja, ungarna kanske vill vara "uppkoplade" i pulkabacken??

  SvaraRadera
 6. Ja, nu sade ju den vittberömda Kajsa Warg så, men hon hade säkert kunnat gjort det. När jag ändå var i Vimmerby, så köpte jag lite ´exotisk´ musik som jag älskar att rensa hjärnan med. ... och nya sängkläder och en kudde som ´andas´! Till expediten: Så om jag ger upp andan, så fortsätter kudden att andas?? Efter en stund protesterade hon förskräckt, fast med ett leende. Så ´roligt´ har jag! Ha en fortsatt skaplig vecka!

  SvaraRadera
 7. ..Warg INTE så. Jaja. glömska är mitt mellannamn, liksom självironi, association och cynism! Har jag glömt något, månntro?

  SvaraRadera
 8. Kan det vara ett sladdbarn?

  SvaraRadera
 9. *fnissar*

  SvaraRadera
 10. Den var bra! Antagli-Geni! *ler

  SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography