2011-05-23

Plåta ringduvan

Ingvar, du har väl en kamera. Kan du plåta ringduvan med en ring runt halsen åt mig??

Jag började nämligen tro att det spökade. Jag har minnet men det finns inga bilder eller anteckningar någonstans om en ringduva med hel ring runt halsen.

Du som ser så mycket i naturen, har du aldrig funderat på att rapportera in till Artportalen? Jag lägger in alla fåglar där och ibland fjärilar och trollsländor där. T.o.m grodor. :) Uppgifterna används delvis i vetenskapligt syfte.

Här är länken: Artportalen

 
NatureFootstep.com

2011-05-21

Snobbar....

.... som jobbar..
Huga, det fanns inte ett dugg att se fast man har så många kanaler. Jag har Kanal Guld, men har aldrig sett något hittills. Men idag satte jag mig och tittade på ett avsnitt av Snobbar som Jobbar. Med Tony Curtis och Roger Moore. Att de sänder det fortfarande.

Fast jag blev ju inte särskilt besviken. Intrigen håller ännu. Det var väl mest telefonerna som var gammalmodiga. Inte en enda mobil. Det ni!

Serien verkar hålla än. De visste vad de gjorde.


NatureFootstep.com

2011-05-15

melodifestivalen

Trea!
Han kom trea. Jag tyckte han var bra. Men det var nog bra att Erik kom trea. Det blir dyrt med en produktion om han vunnit.

Ingvar skrev lite i förra inlägget om detta med svaga låtar.
Själv tycker jag faktiskt det var rätt hyfsade låtar. Svaga, visst! Men det var nog bara en jag rynkade på näsan åt. Struthattarna var det. Men det jag reagerat på var att många bidrag inte verkar seriösa. Det är mycket cirkus över det hela. Och mycket gammalmodigt. Modell 50-tal fast med "modern" teknisk scenshow.

Och visst är det kul att så många bidrag faktiskt kommit till med svensk hjälp. Fast då undrar man ju varför vi bara tycks ha ca 5 låstskrivare i vårt festivl-utbud. 

Jaa, ha en bra vecka. :)
NatureFootstep.com

2011-05-06

det doftar gott....

... ute nu. Häggen är i full blom.

Men tyvärr gick Magnoliorna förlorade i hagelskur och snöfall. Jag var och kollade igår och de är alldeles brunfläckiga istf vita resp rosa. :(



NatureFootstep.com