2011-04-18

Nu drar jag igen

Nu har jag deklarerat och jag har blött ner min kanot.

Fast jag har inte tippat i med den. Däremot var jag tvungen att tvätta av lite spindelväv och gammalt damm. Jag paddlade bara upp till Kvarn för det blåste rätt bra.

Deklarerar gör man ju numera på internet och med förinskrivna siffror. Visst är de lite trist? Det underliga är dock att URL:en till skatteverket inte står på blanketten. Den får man gubevars leta rätt på själv. Visst var det tråkigt göra förr, men man kände sig ändå lite viktig när man skulle göra deklarationen. Och den avslutande promenaden till inkastet på skatteverket, visst saknar jag den i alla fall.

Hur som haver, i morgon, tisdag drag jag ner till Malta om nu allt funkar. Jag har ju inte gjort ett skvatt själv. Min dotterdotter är den som håller i trådarna. Jaja, de blev ju stora de också.

GLAD PÅSK på er alla.

NatureFootstep.com

2011-04-16

Bästa kören......

..............åkte ut.
Så nu behöver jag ju inte titta längre. Lisa M var den enda som verkligen jobbade med körsång.
Men vad glad jag blev när Joacim Cans inte ville "ge bort" sin bästa låt. Istället gav han den näst bästa, We will rock you till Gabriel. Starkt gjort!

NatureFootstep.com

2011-04-07

hu vad det blåser....

... i trä´a idag!

Ja fy, idag blir det nog bara en kort promenad, utan kamera.
Även om det finns något att plåta så blåser det för hårt. Det blir bara rörelseoskärpa då. Fast...det kan ju också vara fint ibland. :)

Blås inte bort!

NatureFootstep.com