2010-02-28

Bara skit

"Va?", tänker ni nog nu. Hon brukar inte ha sådana rubriker.

Men jag tänker på två saker. Jag har just tittat på reprisen av Melodifestvalen del 4. Och tycker väl rubriken passar som kritik där. Inte mycket annat att säga. Minst dålig var väl Neo.

Sedan har det tinat upp på balkongen så nu ska jag passa på att bli av med en massa skit där. Fågelskit alltså. Koltrastar är ju trevliga, men fy tusan vad de skitar ner. :(

Ha det så kul. Vill ni se trevligare saker .... hoppa till NatureFootstep och Lustgården. Eller karusellbilderna från 1975.

NatureFootstep.com

2010-02-25

Solen finns fortfarande

Tänkte bara visa att solen faktiskt finns. I alla fall igår. Tyckte den här grinden var fin. Med tanke på vinter-OS och allt, nog får man vintersporta varenda dag för att komma ut överhuvudtaget. Var är tv-kamerorna?  :)

NatureFootstep.com

2010-02-21

Melodiflopp

Tittar på reprisen av Melodifestivalen. Vilken flopp.

Elin Lanto som hade hyfsad låt och den i särklass bästa showen, gick inte ens vidare. Medan en trist  folklåtsvariant, m Timotej,  gick t globen.  Mitt andra val slogs också ut, Getty med Yeba. Bra trallvariant.
Sen gick Darin vidare. Bland balladerna var den bäst.

NatureFootstep.com

2010-02-20

Det är väl inte mycket annat......

.....att skriva om. Än vädret menar jag. Tyckte jag borde i alla fall gå ut en sväng. Så jag hittade på att jag behövde något från affären.

Det var ännu värre ute än jag trodde. Drivor överallt. Inget plogat någonstans. Jag antar att plogbilarna hade tillräckligt med jobb på huvudlederna för jag såg inte till en enda. Och det är ovanligt här i stan.

Tur i alla fall att jag inte bestämt mig för en längre promenad för det räckte gott och väl att gå (nåja)  till affären.

Nu är det melodifestivalen, men det får jag titta på imorgon. Jag har en SF jag tänkte kika på nu.
Ha en skön kväll inne.  :)


NatureFootstep.com

2010-02-17

Stel

Jag har varit stel och haft ont i muskler och senor ett tag. Det är nog all snön som tar på kroppen. Det är ju jobbigt att ta sig fram. Och man är ju inte 20 år längre. :(  Det var ju ett tag sedan som sagt.

Nu har jag provat lite olika strech och massagetekniker. Få se om det gör någon nytta. Annars skulle väl lite dripp dropp utomhus vara välgörande för kroppen.

NatureFootstep.com

2010-02-14

En mysig dag

ja, en härlig dag idag. Jag tog cykel ut för det såg så skönt ut. Bestämde mig för Duveholm runt. Och tur var ju det för jag hittade en ny fågel. :) 

Annars var folk på gått humör i "vårsolen". Alla stannade och pratade en stund. Solen värmde och det började droppa så smått här och var. Riktigt trevligt. Nu väntar jag bara på att dagsmejan ska starta. Det har vi ju inte haft på flera år.

Nu hoppas jag det blir fint i morgon också. Då kanske jag tar bilen :)
NatureFootstep.com

2010-02-12

Vinterkörning

Ovan bilförare, som man är än så länge, så känns det ju lite spännande att ge sig ut i vinterväder.
Men idag tog jag nig ut på vägarna. Körde en väg jag brukar cykla. Halvbra skottat, men en del spår och lös snö. Det var ju bra att den vägen inte är så trafikerad för nu kunde jag köra efter min känsla. Bra övning blev det i alla fall.

Gillar ni päronglass? Kolla in på Bildverkstan. :)
suss gott!

NatureFootstep.com

2010-02-10

länkar

Upptäckte just att det finns två sätt att få upp kommentarerna.

Marie liksom jag fick inte Lils länk att funka. Jag fick upp kommentarfönstret när jag trycker på "Kommentarer" under inlägget. Det verkar ha begränsat utrymme för hela länken kom inte med.

När jag trycker på inläggets rubrik får jag upp kommentarerna under inlägget och då är hela länken med.

Begripligt? Har inte tänkt på att det gör någon skillnad. :(



http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6569270.ab

Nu har jag sett det. Man förstår att han blev lite avig.

NatureFootstep.com

2010-02-06

Vi skickar Dolph L

Jag tycker vi skickar Dolf. :) Det var det enda uppträdandet jag tyckte var något med.

Olas låt hade jag svårt för att urskilja. Varför vet jag inte. Men den kom inte fram på något sätt.
Och Jessica..hon såg ut att ha gjort en misslyckad näsoperation. Och låten passade inte till henne. :(

suss gott..

NatureFootstep.com

Ingen Let´s Dance

Ikväll har jag inte tittat på Le´s Dance. Tänkte ta och kika på reprisen imorgon istället. Då blir det ju heldag framför dumburken. Melodifestivalen börjar ju imorgon. Det blir bra, då har man ju lite nytt att klaga på.

Fast, skämt åsido, det brukar ju vara rätt trevligt. Har inte kollat vem som ska vara "reseledare" men det märks väl.

Idag återkom kylan och frosten. Det gick att cykla igen efter allt snöfall. Men det är tji att ta sig in i skogen. Man drunknar i snö. :(

NatureFootstep.com

2010-02-03

Det puttrar så hemtrevligt ............

..........i köket, nå. kanske inte puttrar, ploppar ska det nog vara. Satte en dunk rödvin igår och det har nu börjat jäsa. Så nu får det ploppa ett tag.

Sedan har jag ju förståss fått motion genom att skotta runt bilen.

Vilket väder va? Alla småfåglar är hungriga. Idag har jag haft inte mindre än 7 arter på balkongen. I ett hörn på 3:e vån. Inte illa. Nog är de hungriga allt. En gråsiska dök upp och den hade jag inte ens förut. Så det var ju roligt. Imorgon kommer den nog in på fågelbloggen.  :)


NatureFootstep.com