2009-11-29

Amaryllis o dimma

Fixade ju till en bild på amaryllisarna för att visa här också. :)




Och så dimman nere vid Duveholmsängarna. Det har ju varit värsta dimman hela dagen här idag. Jag og ju en sväng på cykeln trots vädret. Var på stan och köpte faktiskt 2 julklappar. Sedan tog jag "långa vägen hem" men bitvis såg man knappt vägen.

NatureFootstep.com

2009-11-27

Maten var god.

Japp, det var den. Så nu har vi ett bra ställe att gå ut och äta på om vi vill.

Det blir nog jippo på stan i morgon och på söndag. När jag cyklade hem mötte jag en barnkarusell och ett par långtradare fulla med stånd och sådant skulle jag tro. Åker kanske ner o kollar då.

NatureFootstep.com

En dag som andra

Sitter här som vanligt. Jag har tränat lite cardiodance och planterat några krukväxter. Om en stund ska jag ner till stan och möta min syster. Vi ska gå ut och äta en bit. Det blir premiär för restaurangbesök i den här stan. Så, vi hoppas att det ska bli gott.

 Det verkar vara aprilväder ute så ....... kappa eller regnställ, det är frågan.

Bilen jag köpte är en Toyota Corolla från 2001, verkar sjyst så långt.
NatureFootstep.com

2009-11-25

ännu en regnig dag

Ska det fortsätta så här får jag nog hämta kanoten i st f bilen eller cykeln.

Var på biblioteket på förmiddagen. Passade på att titta in på Konsthallen som ligger i anslutning till Bib. En konstnär som heter Anna Larsson ställde ut en hel del akvareller och lite annat också. En utställning man blev lite glad åt så här i blöta tider.

Suss gott allihop

NatureFootstep.com

2009-11-24

Nu står bilen på parkeringen

Ja,  nu har jag kommit säkert och välbehållet hem med bilen. Min dotter var med och åkte så jag skulle få fatt på de funktioner som behövdes för att komma hem. och, som sagt, allt gick bra. Jag behövde bara stanna till en gång för att justera läget på stolen då jag satt och spännde vaderna.

Fast jag stannade till vid sjöarna efter Flen. Solen på väg ner, måste ju plåtas. :)


NatureFootstep.com

2009-11-22

nu ska nog .............

.............. ordkontrollen vara väck :)

NatureFootstep.com

2009-11-21

Häckner......näää

7 min pallade jag sen bytte jag kanal. Jag begriper mig inte på Häckners "humor".


NatureFootstep.com

Discovery

En dag med sol fick vi äntligen. Nu har jag ätit räkmackor och tittat på Discovery. En galenpanna till karl lägger en duk över Grönland för att förhindra isen att smälta. Det funkade, men det var ju inte så stort område. Ska man lägga duk på hela så tar det ju ett tag.

Kl 20 är Häckner på tv. Tänkte se om det är nåt att kolla på.

NatureFootstep.com

Sitter här strax efter midnatt.

Det har visst slutat regna. Det kom ju 5 min av sol strax innan den gick ner. Fantastiskt! Solen finns i alla fall kvar. Få se om det blir sol imorgon. Det har de ju lovat på SMHI.

Kikade på Babylon 5 för en stund sedan. Annars inget särskilt.

Suss gott
NatureFootstep.com

2009-11-19

Fotsteg i Rabatten tillbaka

Nu startar jag upp Fotsteg i Rabatten igen. Jag har saknat den lite men ville inte gå tillbaka till Metro. Men jag kommer troligen inte att skriva här varje dag. Men vill ni något så går det ju att kommentera var som helst. Fast........jag kanske gör en egen post för sådant. Vi får se.

NatureFootstep.com